Hos os kan du købe dit drømmekomfur direkte fra distributøren uden fordyrende mellemhandlere

Har du brug for hjælp?

Falcon komfurers kvalitet og ydeevne

Hvad er nøglen til succes i køkkenet? Hvor vigtig er kvalitet og ydeevne for dig? Her kan du læse alt om, hvordan vi tester kvaliteten og ydeevnen af ​​Falcon-komfuret ved hjælp af småkager, muffins, burgere og endda den store julemiddagstest! Vores hovedformål er jo, at du skal lykkes i køkkenet og opleve ægte glæde ved madlavning og madlavning. Det er ikke kun det smukke udvendige, der tæller, selvom vores komfurer er utroligt flotte! Vi vil også have dig til at beundre Falcons kvalitet og ydeevne!

Kagetesten

Disse muffins bages altid ud fra den samme opskrift og med de samme ingredienser, hvor præcis 28 gram dej placeres i hver muffin-bagepapirsform. Formene har altid samme størrelse og papirkvalitet. Efter bagningen tjekkes hver muffins farve, form og tekstur meget grundigt.

brian-chan-12168-unsplash_web
alysa-tarrant-525993-unsplash_web

Temperatur

Vi har vel alle sammen prøvet at fejle i køkkenet? For at du skal føle dig tryg med dit komfur, tester vi altid Falcon-komfurets kvalitet og ydeevne ved hjælp af forskelligt bagværk, der kræver forskellige bagetemperaturer. Det handler om scones, småkager og brød til tunge frugtkager. Vi vil prøve forskellige bagetemperaturer.

Den store julemiddagstest

For at sikre at vores Falcon-komfurer lever op til de højeste standarder, udfører vi også den “store julemiddagstest”. Vi ønsker at sikre, at komfuret kan klare de forskellige muligheder for tilberedning og temperatur samtidig, sådan som vi ofte laver mad i julen. Vidste du, at bagning af en julekalkun på 11,3 kg med et perfekt resultat indgår i denne test?

Chicken-02_web

Kogeplade

Kogepladen er en vigtig del af komfuret, som vi også udsætter for omfattende test. Vil du sikre dig, at brænderne kan skrues ned på nul, uden at flammen går ud? Naturligvis. Er zonerne på en induktionskogeplade så følsomme, som de burde være? Ja, selvfølgelig er de det. Ristene og stegepladerne, der følger med et gaskomfur – er de “non-stick”, så de er lette at rengøre? Ja, absolut!

Salamandergrillen

Hvad angår Falcons unikke salamandergrill, så testes denne blandt andet med toast. Derefter beregner vi, hvor mange procent der er brændt i forhold til størrelsen på toasten og den tid, det tager. Vi tester også grillning af burgere, fordi vi ønsker at se, hvor godt burgerne holder deres form, og hvilken farve de får. Naturligvis undersøger vi også, hvor jævnt gennemstegt de bliver, afhængigt af hvilket resultat, vi ønsker. Foretrækker du medium, medium-rare eller well done ?

Tilpasset til europæisk standard

Udviklingen af ​​Falcon-komfuret tager udgangspunkt i, at komfurets vigtigste funktion er, at du skal kunne lave mad og bage, effektivt og sikkert. Selvfølgelig skal det, du serverer, både se godt ud og smage godt. Komfurerne overholder den europæiske standard BS EN 50304: 2009 og BS EN 60350: 2009 samt relevante sikkerhedsstandarder. Er du stadig ikke overbevist om, at Falcon er det rigtige valg for dig? Måske kan vi hjælpe dig ved at fortælle om vores typer af kogeplader eller om vores forskellige kategorier af komfurer? Eller har du brug for inspiration?