Hos os kan du købe dit drømmekomfur direkte fra distributøren uden fordyrende mellemhandlere

Har du brug for hjælp?

Fuld fleksibilitet med Falcons multifunktionsovn

Falcons multifunktionsovn giver dig fuld fleksibilitet i din madlavning, uanset hvad du vil tilberede. På denne side kan du lære alt om, hvad Falcons multifunktionsovn kan hjælpe dig med. Både når det gælder madlavning og bagning. Se gerne vores video nedenfor, og glem ikke at tænde for lyden på din enhed. Du kan også læse om funktionerne på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Optøning

Med denne funktion benyttes kun ventilatoren til at cirkulere kold  luft rundt om det, du vil optø. På denne måde fremskynder du optøningen uden at stresse maden, hvilket let sker i en mikrobølgeovn.

Grill med ventilator

Denne funktion bruger det øverste varmelegeme sammen med grillfunktionen og ventilatoren. Du får et ensartet grillresultat uden at skulle vende maden.

Over- og undervarme med ventilator

Takket være denne funktion tilbyder ovnen forskellige varmezoner. Den varmeste er øverst i ovnen.

Undervarme

Denne funktion bruger kun det nederste varmelegeme og bruges hovedsageligt til at give dine retter en sidste finish, for eksempel for at få en sprød pizzabund.

Konventionel (øvre og nedre varme)

Denne traditionelle funktion anvender både de øverste og nederste varmelegemer i ovnen, hvilket resulterer i en naturlig opvarmningsproces, hvor det er meget varmere i den øverste del af ovnen end i den nederste.

Overvarme – til bruning

Bruger kun det øverste varmelegeme, der afgiver en meget intensiv varme. Brug denne funktion til at give en endelig bruning af maden, f.eks. til gratinering.

Rapid respons - hurtigstartt

Brug denne funktion til at opvarme varmluftsovnen ca. 30 % hurtigere end ellers. Denne funktion findes på udvalgte modeller.